Cijfer
9,7 Aankoop
9,2 Verkoop
Homepage header image

Ons team

Robbert  Poell

Robbert Poell

0651009448

Ruim 25 jaar geleden voor de makelaardij gekozen omdat ik het leuk vind om met mensen om te gaan. Ik ben een typisch mensen mens. Door mijn technisch en bouwkundige achtergrond gecombineerd met dienstverlenend te werk gaan voor mijn opdrachtgevers maakt dat mijn werk een hobby is geworden.

Gedrevenheid en doorzettingsvermogen maakt dat ik er sta voor mijn klanten. Dit vertaalt zich ook in de andere hobby die ik heb: Hardlopen, met name marathons. Beide hebben veel raakvlakken waarbij ik altijd ga voor het einddoel.

Brigitte  Stolk

Brigitte Stolk

Ik ben geboren in Breda. Na jaren gewerkt te hebben bij een accountantskantoor in Breda was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Mijn interesse in de makelaardij is ontstaan door de verkoop van mijn eigen woning.

Ik vind mijn baan superleuk, veelzijdig en afwisselend. Goed contact met de klant vind ik erg belangrijk. Luisteren naar hun wensen en kunnen inleven in de klant staan bij mij voorop. Een huis kopen is immers een grote stap. Naast mijn werk houd ik me bezig met mijn gezin en sport ik graag, waarvan hardlopen en tennissen mijn favoriet zijn.