Medewerkers

Robbert Poell

Robbert Poell

Robbert Poell

robbert@idealemakelaar.nl 0651009448

Ruim 25 jaar geleden voor de makelaardij gekozen omdat ik het leuk vind om met mensen om te gaan. Ik ben een typisch mensen mens. Door mijn technisch en bouwkundige achtergrond gecombineerd met dienstverlenend te werk gaan voor mijn opdrachtgevers maakt dat mijn werk een hobby is geworden.

Gedrevenheid en doorzettingsvermogen maakt dat ik er sta voor mijn klanten. Dit vertaalt zich ook in de andere hobby die ik heb: Hardlopen, met name marathons. Beide hebben veel raakvlakken waarbij ik altijd ga voor het einddoel.

Brigitte Stolk

Brigitte Stolk

Brigitte Stolk

brigitte@idealemakelaar.nl 06-54782395

Ik ben geboren in Breda. Na jaren gewerkt te hebben bij een accountantskantoor in Breda was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Mijn interesse in de makelaardij is ontstaan door de verkoop van mijn eigen woning.

Ik vind mijn baan superleuk, veelzijdig en afwisselend. Goed contact met de klant vind ik erg belangrijk. Luisteren naar hun wensen en kunnen inleven in de klant staan bij mij voorop. Op die manier kun je de juiste match vinden. Een huis kopen is immers een grote stap. Naast mijn werk houd ik me bezig met mijn gezin en sport ik graag, waarvan hardlopen en tennissen mijn favoriet zijn.

 

Ursela Brok

Ursela Brok

Ursela Brok

info@idealemakelaar.nl 0162-462187

Sinds juni 2021 werk ik parttime als commercieel medewerker binnendienst bij Ideale Makelaar. Daarnaast heb ik meer dan 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Deze combinatie vind ik superleuk. In de ene functie ben ik betrokken bij de zoektocht van mensen naar hun droomhuis en in de andere bij het vinden van een juiste financiering, zodat ze hun droomhuis kunnen kopen. Het mooie is ook dat ik veel van de kennis die ik opdoe over en weer kan gebruiken. Werken in een klein team, met korte lijntjes en dicht bij de klanten, dat vind ik erg belangrijk in mijn werk. 

In mijn vrije tijd ben ik er voor mijn gezin. Verder maak ik dagelijks een flinke wandeling met mijn hond Fynn, een Alaskan Malamute die zijn beweging nodig heeft.