Ons kantoor

Met 3 personen zijn wij een klein kantoor te noemen. Echter zijn onze daden groot!
Doordat we zo klein zijn weten Brigitte, Ursela en Robbert precies van elkaar wat de werkzaamheden zijn en wat ze hebben gedaan. Het grote voordeel voor u als klant is dat wanneer u contact opneemt met Ideale Makelaar er geen grote uitleg behoeft. Door de kleinschaligheid bent u geen nummer en bij het horen van uw naam weten we meteen om welke woning het gaat.
Door het gebruik van onder andere whatsapp(groep) kunt u ons gemakkelijk bereiken wanneer er een vraag opdoemt ’s avonds bij u op de bank en kunt u lezen wat wij u te melden hebben over uw dossier.

We hebben 2 locaties, in Breda en in Oosterhout. Beide “shop in shop” bij de Hypotheker in. Bij ons bent u aan het goede adres als u zoekt naar een complete ontzorging op gebied van wonen, hypotheken en verzekeringen.

Wat nieuw is, is de samenwerking met een bouwkundig bureau.

Door de samenwerking aan te gaan met een bouwbedrijf zijn we in de mogelijkheid om een aantal zaken heel voordelig voor u te regelen.

  • Een energielabel voor € 345,-
  • Een bouwkundige keuring voor € 395,-
  • Een bouwbegeleiding, prijs op aanvraag
  • Een bouwaanvraag, prijs op aanvraag

Samen sterk met onze partners

Ideale makelaar werkt nauw samen met “De Hypotheker”. Daar we samen een kantoor delen is de samenwerking groot en zijn de lijntjes kort. Onze opdrachtgevers worden vaak ook hun opdrachtgevers en andersom. Dit betekent dat wanneer wij een woning verkopen, de kandidaat-kopers al heel snel aan de hypotheektafel zitten voor verdere informatie en dat nadat potentiële kopers een hypotheekgesprek hebben gehad, deze personen al heel snel met de aankoopmakelaar van Ideale Makelaar op pad gaan.

 

Bij Ideale Makelaar ontzorgen wij u op alle fronten. Daarom zeggen we met recht “een klein kantoor met grote daden”. We hebben veel antwoorden op uw vragen. U moet ze natuurlijk wel aan ons stellen. Bel ons.

 

Voor alle opdrachtgevers is er op deze wijze een voordeel te halen.

Meer informatie?